Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

630 de sibieni s-au imunizat la Summitul Muzical European al Vaccinării de la Filarmonică

630 de sibieni s-au imunizat la Summitul Muzical European al Vaccinării de la Filarmonică

Un număr de 630 de sibieni s-au vaccinat, duminică, la Summitul Muzical European al Vaccinării desfăşurat la sediul Filarmonicii de Stat din municipiul Sibiu, un eveniment în cadrul căruia oamenii s-au putut imuniza cu serul produs de Pfizer, fără programare, în timp ce în faţa clădirii au avut loc concerte toată ziua, a anunţat managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Florin Neag.

Vaccinarea de la sediul Filarmonicii, cunoscut ca Sala Thalia, s-a încheiat duminică, la ora 21.00, potrivit organizatorilor.

"630 de sibieni au răspuns apelului nostru şi au pus umărul pentru normalitate. Colegii noştri de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalul CF Sibiu şi Crucea Roşie Sibiu, uniţi sub umbrela Consiliului Judeţean Sibiu, au făcut cea mai bună echipă la maratonul vaccinării de la Sala Thalia. Mulţumim gazdei noastre, Filarmonica de Stat Sibiu, mulţumim celorlalţi artişti şi, de asemenea, mulţumim tuturor celor care şi-au sacrificat duminica şi au făcut posibil acest nobil gest", a scris Florin Neag, pe Facebook.

Evenimentul dedicat vaccinării de la Sala Thalia face parte din campania Consiliului Judeţean numită "#punemumărul #revenimlanormalitate". 

(Agerpres)

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus