Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Baletul ,,ANNA KARENINA” revine la Sibiu pe scena Centrului Cultural Ion Besoiu, în interpretarea balerinilor Teatrului de Balet Sibiu cu protagoniștii Adela Floricioiu și Franco Cubero Acosta (debut)

Baletul ,,ANNA KARENINA” revine la Sibiu pe scena Centrului Cultural Ion Besoiu, în interpretarea balerinilor Teatrului de Balet Sibiu cu protagoniștii Adela Floricioiu și Franco Cubero Acosta (debut)

Inspirat de romanul cu acelaşi titlu al lui Lev Tolstoi, spectacolul de balet neoclasic „Anna Karenina“, în regia şi coregrafia lui Ioan Tugearu, care a avut premiera pe 25 noiembrie 2015, se va desfăşoara pe 20 și 21 mai, de la ora 19:00, rolul titular fiind interpretat de Adela Floricioiu, prim balerină a Teatrului de Balet Sibiu, iar Franco Cubero Acosta va debuta în rolul Alexei Vronski.

Libret - Liana Tugearu, după romanul omonim al lui Lev Tolstoi
Muzica - Colaj muzical realizat de Ioan Tugearu și Antonel Oprescu din lucrările compozitorului P. I. Ceaikovski
Regia și coregrafia - Ioan Tugearu
Scenografia - Viorica Petrovici
Asistent coregrafie - Mirela Simniceanu

Maestru de repetiții: Aleisha Gardner

Maestru de studii: Mihai Mezei

Distribuție Soliști:

Anna Karenina - Adela Floricioiu

Alexei Karenin- Razvan Iacob

Alexei Vronski- Franco Cubero Acosta

Kitty- Gabriella Delgado

Levin- Joao Gomes

Acarul- Marco Palamone

Tverskaya- Lorena Negrea

Prețul biletelor este de 20 lei- preț întreg și 10 lei – preț redus pentru elevi, studenți și pensionari. Acestea pot fi achiziționate online de pe platforma kompostor.ro sau de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului nr 1.

Reprezentația de pe data de 20 mai va fi transmisă și livestream pe platforma stream.entertix.ro pe baza biletelor care pot fi achiziționate de pe platforma entertix.ro sau myticket.ro. Prețul biletelor fiind de 20 lei iar accesul la filmare va fi de 72 de ore.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus