Marţi,
19.10.2021
Innorat
Acum
7°C

FOTO - Au reînceput lucrările la Bolta Rece din Parcul Sub Arini

FOTO - Au reînceput lucrările la Bolta Rece din Parcul Sub Arini

Zilele trecute au reînceput lucrările de reconstrucție și amenajare a restaurantului Bolta Rece -unul dintre cele mai cunoscute și apreciate localuri din oraș, un simbol al Sibiu cu peste un secol și jumătate vechime.

Proiectul noului restaurant Bolta Rece trebuia să fie gata în 2020, însă problemele impuse de pandemie și de altă natură a făcut ca termenul să necesite amânare.

Noul proiect Bolta Rece este gândit ca un food market specific Europei de Vest, un concept culinar aflat în plină ascensiune, în care clienții pot servi masa în locație sau pot lua la pachet atât mâncare gata preparată, cât și carne sau alte ingrediente proaspete.

Restaurantul Bolta Rece va reuni patru locații cu specific diferit: un restaurant cu meniu pe bază de carne, un restaurant pescăresc, ambele cu terasă exterioară, o pizzerie și o cafenea-patiserie. Acestea vor fi conectate de un spațiu comun de luat masa, în centrul căruia va fi amenajat un bar. Fiecare restaurant din complexul Bolta Rece va avea stații de take-away accesibile din parc.

”La Bolta Rece, oricine, indiferent de vârstă, venituri sau preferințe culinare, va găsi ceva care să îi placă, ceva care să îl bucure și ceva ce va dori să ia pentru acasă. Bucuria va veni nu doar din gustul regăsit în farfurie, ci și dintr-o serie de evenimente culinare ce vor avea loc periodic în locația din parcul Sub Arini”, explica la începutul acestui an pentru Turnul Sfatului Victor Grosu, creatorul conceptului Bolta Rece si fondatorul Grosu Art Studio.

Vizualizari: 10979

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Tudor

Acum 5 luni

Unde se va parca pentru atâtea restaurante la Bolta Rece?
Raspunde

Gigi contra

Acum 5 luni

Samy are dreptate! Ospatarii, chelnerii, bucatarii erau cam ticalositi. Te furau cu ochii inchisi. Ca si acum. Spre ex. la un restaurant de pe Valea Oltului mi-a trecut pe nota de plata paine pt. o persoana in valoare de 3 lei, nimeni nu a consumat paine pt. ca era veche. Cine stie de cate ori au vandut-o! Asa se descurca unii de au case si masini! Fura de la altii!
Raspunde

Alejandro

Acum 5 luni

Dar vrem sa si dansam ca pe vremuri
Raspunde

Marioara

Acum 5 luni

Si eu vreau sa dansez!
Raspunde

Q

Acum 5 luni

parcarea...?
Raspunde

Costel Radu

Acum 5 luni

Mai veniti si cu autobuzul/bicicleta/pe jos. Daca esti de la Selimbar/Cisnadie, mai stai si la la tine, nu trebuie sa tot poluezi orasul. Si-asa poluati destul cand va duceti odraslele la scoala in oras.
Raspunde

Țuțu

Acum 5 luni

Era magic, trupe live , accesibil pentru toți.
Raspunde

Mari

Acum 5 luni

Din pacate vad ca vor sa transforme ceea ce era un restaurant cu terasa frumos, intr-o cantina, cu mese inghesuite, un fel de "impinge tava" Ca sa nu mai zic, ca lipsa locurilor de parcare va fi si mai acuta Pacat, foarte pacat ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus