Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Județul va avea echipă în Liga 2: Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie joacă barajul

Județul va avea echipă în Liga 2: Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie joacă barajul

Viitorul Șelimbăr a remizat sâmbătă, 2-2, în meciul retur cu Crișul Chișineu Criș și va juca două partide de baraj pentru a ajunge în Liga 2 cu sportivii de la C.S. Măgura Cisnădie.  

Golurile sibienilor au fost marcate de George Monea, și Adrian Cârstean, în partida desfășurată astăzi, în Avrig. În meciul tur, desfășurat săptămâna trecută, în județul Arad, șelimbărenii au câștigat cu 2-0, după golurile înscrise de Andrei Roșu și Bogdan Visa.

”Sunt bucuros de această calificare, îi felicit pe băieți. Mai e un pas până la accederea în Liga 2 și sunt convins că vor trata aceste două partide care au mai rămas de jucat cu aceeași seriozitate ca și până acum. Viitorul Șelimbăr a fost cea mai bună echipă din toate seriile din Liga 3 și mi se pare normal să-și ridice puțin nivelul și să joace în compania unor echipe mai bune, în vecinătatea primei ligi naționale de fotbal. E un pas istoric pentru Șelimbăr și poate ridica și mai mult entuziasmul pentru sport și performanță al copiilor și juniorilor din localitatea noastră”, a declarat primarul Marius Grecu.

Finala pentru Liga 2 va fi jucată în compania echipei Măgura Cisnădie, după ce echipa sibiană a terminat la egalitate, 1-1, meciul retur cu Șoimii Lipova. Meciul tur a fost câștigat de Măgura Cisnădie, în urmă cu o săptămână, scor 2-1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5056

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus