Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Polițiștii sibieni au oprit o petrecere privată. Amenzi de 27.500 de lei aplicate organizatorilor și unor invitați

Polițiștii sibieni au oprit o petrecere privată. Amenzi de 27.500 de lei aplicate organizatorilor și unor invitați

Polițiștii sibieni au oprit o petrecere privată, valoarea totală a amenzilor aplicate organizatorilor și unor invitați fiind uriașă.

În noaptea de 12 spre 13 mai Poliția Orașului Copșa Mică, în timpul efectuării serviciului de patrulare, s-a sesizat cu privire la faptul că în curtea și în fața unui imobil din localitate se aflau mai multe persoane care participau la o petrecere.

Organizatorii evenimentului, un bărbat și o femeie, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei fiecare. 

”La același eveniment s-a constatat că au participat mai multe persoane, dar acestea s-au sustras la apariția organelor de poliție, fiind identificați și legitimați ulterior. Până în prezent, au fost sancționate contravențional 3 persoane, cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea identificării  tuturor participanților și luarea  măsurilor legale ce se impun în astfel de situații”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 27.500 lei.

Vizualizari: 1799

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus