Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Centrul orașului, Mihai Viteazu și Semaforului, printre zonele preferate ale cerșetorilor 

Centrul orașului, Mihai Viteazu și Semaforului, printre zonele preferate ale cerșetorilor 

Poliția municipiului Sibiu a aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale pentru cerșetorie sau îndemnul minorilor la săvârșirea acestei fapte, în primele trei luni ale acestui an.

Zonele în care au fost depistate cel mai des, la începutul lui 2021, persoane care apelează la mila publicului sunt Bulevardul Mihai Viteazu, strada Semaforului, Piața Unirii, strada Nicolae Bălcescu și strada Mitropoliei, se arată într-un raport întocmit de Serviciul Public de Poliție Locală al Municipiului Sibiu. Cu ocazia verificărilor efectuate în acest caz, au fost aplicate 163 sancțiuni contravenționale pentru fapte de cerșetorie sau îndemnul minorilor la săvârșirea unor astfel de fapte, în valoare totală de 41.400 de lei.

Totodată, autoritățile au încercat să combată fenomenul de comerț stradal neautorizat, cu această ocazie aplicând, în aceeași perioadă, 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei. Comercianții ambulanți au câteva puncte preferate, asemănătoare cu cele ale cerșitorilor - strada Semaforului, strada Nicolae Bălcescu - dar și strada Lungă și Calea Cisnădiei.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 8 luni

Din pacate, zonele astea nu sunt si zonele preferate ale plictisitilor de la militia locala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus