Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Primarul din Șelimbăr despre ”alunecările de teren” de pe Doamna Stanca: E doar o spălare de mal, nu este niciun pericol

Primarul din Șelimbăr despre ”alunecările de teren” de pe Doamna Stanca: E doar o spălare de mal, nu este niciun pericol

Primarul comunei Șelimbăr dă asigurări că ”alunecările de teren” pentru care s-au agitat o parte din sibieni nu reprezintă un pericol real pentru cetățeni și că, de fapt, toată situația reprezintă doar o scurgere de apă.

”Poliția locală s-a deplasat la fața locului imediat după ce am fost sesizați și a chemat de urgență constructorul. Analiza situației ne-a arătat că este vorba doar de o spălare de mal, pur și simplu a plouat mult și apa din parcare se scurge în șantierul respectiv că nu are altundeva unde să se ducă. Este o spălare de mal. Nu este o alunecare de teren și nu este niciun pericol. Constructorul s-a mobilizat deja și în cursul zilei de astăzi va ridica un zid de sprijin pentru a consolida malul, astfel încât să-și poată continua lucrările conform planului”, a declarat pentru Turnul Sfatului primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Reamintim că joi după-masă și în cursul serii mai mulți sibieni s-au speriat că din cauza ploii malul unui șantier de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr s-ar putea prăbuși, apropiindu-se de parcarea unui bloc vecin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 10566

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

2cents

Acum 2 ani

Nu inteleg de ce primaria si constructorii lasa spatii atat de mari intre blocuri si de ce sunt blocurile atat de mici!? Nu este eficient domnilor! Ce e cu risipa asta de pamant?
Raspunde

Marius

Acum 2 ani

Nu e nimic, e doar o spalare de bani. Nu va faceti griji ne pricepem consolidam imediat.
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 ani

Vai de ei! Nu mi-as baga banii in locuintele din zona aia, nici de i-as invarti cu lopata!
Raspunde

Liviu

Acum 2 ani

Acesta e doar începutul. Nu e vreo simplă greşeală. O să mai cadă blocuri prin zonă chiar şi în Avantgarden sau Arhitecților pentru că structura e de mântuială şi lasă de dorit. Sau crăpături la construcții.....fie la apartmente ori pe etaj inundatii la subsoluri lipsă de şanţuri ori drenaje.....Mai continuăm????? Cartiere făcute ca în România. Posted mă înşel....
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Cartierul Arhitectilor este oglinda incompetentei serviciului arhitect sef si a inactiunii institutiilor statului cu atributii de control. Consiliul Judetean Sibiu se face ca nu vede nerespectarea documentatiilor de urbanism pe care le-a avizat. In arhiva institutiei exista avizul nr.9823/12.12.2005 pentru documentatia PUZ zona Ciresica- Valea Sapunului- 68 ha ( Cartierul Arhitectilor). Zona a fost reglementata conform Regulamentului Local de Urbanism aferent PUZ si a plansei reglementatoare, ca zona rezidentiala cu locuinte individuale. Valabilitatea acestui PUZ a fost prelungita prin PUG Cisnadie, aprobat prin HCL 238/2015. Pentru serviciul arhitect sef, blocurile din cartier reprezinta " locuinte colective mici" desi indeplinesc criteriile de locuinte colective P+3 din destinatia l3- inexistenta in cartier.Mansardele sunt de fapt un al-3-lea etaj. Dezvoltatorii imobiliari au construit in baza autorizatiilor de construire emise de Primaria Cisnadie care a fost si este dezinteresata de calitatea vietii locuitorilor si respectarea legislatiei. In egala masura este de amintit si inactiunea Consiliului Local Cisnadie- care raspunde de respectarea documentatiilor de urbanism pe care le-a aprobat, conform legii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus