Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

5.000 de lei de persoană. Amenzi de șapte ori mai mari pentru sibienii care nu stau în carantină

5.000 de lei de persoană. Amenzi de șapte ori mai mari pentru sibienii care nu stau în carantină

Pentru sibienii care nu respectă măsura carantinei la reîntoarcerea în țară polițiștii au început să crească serios amenzile.

Situațiile în care sibienii încalcă cu bună știință măsura carantinei în urma reîntoarcerii în țară sunt sancționate mai dur de către polițiștii sibieni. Dacă în cursul zilei de vineri, aceștia anunțau că au aplicat amenzi de 2.000 de lei pentru trei sibieni care nu au stat în carantină, în cursul zilei de sâmbătă amenzile aplicate tot pentru trei sibieni care nu au respectat carantina au fost de 15.000 de lei.

”În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, dintre care 3 sancțiuni în valoare de 15.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei (trei bărbați din Copșa Mică, în vârstă de 19, 29, respectiv 34 de ani, fiecare sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei), respectiv zece sancțiuni cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție”, anunță autoritățile locale într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. ”Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, se arată în comunicatul emis de Instituția Prefectului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1094

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mission

Acum 2 ani

Dar la amenzi stati bine! Macar politia este vigilenta si activa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus