Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

FOTO-Îmbulzeală în autobuze, la întoarcerea elevilor la școală. Reacția Tursib

FOTO-Îmbulzeală în autobuze, la întoarcerea elevilor la școală. Reacția Tursib

Scăderea incidenței și întoarcerea elevilor fizic la școală a însemnat supraaglomerarea autobuzelor, în această dimineață, pe mai multe linii din municipiul Sibiu.

Imaginile trimise pe adresa redacției de un cititor, surprinse în autobuzul 14, arată că sibienilor le-a fost imposibil să păstreze distanța socială în autobuze.

În plus, situația probabil se va relua și în zilele următoare, reprezentanții companiei de transport în comun arătând că numărul autobuzelor care circulă prin oraș a fost deja suplimentat.

Conducerea Tursib a explicat pentru Turnul Sfatului că monitorizează constant gradul de ocupare și face eforturi pentru a adapta numărul autobuzelor prezente în traseu.

”Aşa cum am mai precizat, pe toată perioada pandemiei, Tursib nu a redus numărul de autobuze scoase pe trasee şi a circulat după acelaşi program, utilizând la maximum parcul auto de care dispunem.

Referitor la creşterea numărului de călători din autobuze odată cu reîntoarcerea copiilor la şcoală, precizăm că în data de 24.05.2021 – prima zi cu prezenţă fizică la şoală a tuturor claselor de copii - Tursib a suplimentat capacitatea de transport pe patru dintre traseele cele mai aglomerate, frecventate de elevi – 1, 2, 5 respectiv 12.

De asemenea, am ţinut cont şi de traseele care acoperă zona industrială de vest, unde alte şase trasee – 11, 111, 112, 114, 115 şi 117 - au avut suplimentări de capacitate.

Vom continua să monitorizăm zilnic gradul de ocupare al autobuzelor şi vom adapta capacitatea de transport, în funcţie de necesităţi şi de disponibilităţile parcului auto, aşa cum am făcut-o şi până acum.

Facem apel pe această cale din nou la toţi călătorii, ca în cazul în care nu este absolut obligatoriu, să încerce să îşi decaleze programul în aşa fel încă să evite deplasările la cele mai aglomerate ore ale dimineţii, pentru a evita supraaglomerarea mijloacelor de transport public.

Vă asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public în Sibiu să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”, a transmis conducerea Tursib la solicitarea Turnul Sfatului.

În municipiul Sibiu rata incidenței cumulate se menține sub unu la mie, scăzând și mai mult, de la 0.97 ieri, la 0,88 astăzi, iar toți elevii vor merge în continuare fizic la școală. Doar 150 de cazuri sunt active luni în municipiul Sibiu.

Vizualizari: 2737

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ricky

Acum 6 luni

Distanta sociala demult nu se mai respecta, inca inainte de COVID. Si anume toata lumea se crede dintr-o patura sociala inalta. Toti sclavii de multinationale se cred intelectuali si de cand putem ingurgita idei gata preparate pe centurile de socializare avem pretentia ca suntem egali cu Academia Romana. Da, doamnelor si domnilor, pentru ca daca erati convinsi ca distantarea sociala are acelasi inteles cu distantarea fizica atunci problema e in voi.
Raspunde

Munteanu

Acum 6 luni

Imbulzeala ca imbulzeazla . dar ce limbaj au elevii> ma ... in norocul tau, imi bag .. in poifa de chimie si altele. Ce educatie pe tanara generatie. Si asta nu din cauza scolii online.
Raspunde

Borat Sagdiyev

Acum 6 luni

Așa este, să nu uităm totuși că aceștia sunt copii generației noastre, a părinților de azi - copii de ieri. Cei care ne afișăm mai bine educați și mai cuviincioși dar care cumva n-am putut să-i educăm mai bine ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus