Din nou un avion se învârte deasupra Sibiului: „E un exercițiu”

Un avion al companiei Blue Air se învârte deasupra Sibiului de câteva zeci de minute, ne-a transmis un cititor Turnul Sfatului. Nu este pentru prima dată când sibienii pot observa o astfel de activitate aviatică.

După cum arată și informațiile furnizate de flightradar24, avionul BLA35K a executat numeroase zboruri în jurul municipiului Sibiu începând cu dimineața zilei de joi. Zborul de astăzi, al unui avion Blue Air, este unul de tip școală, având programate „treceri joase la verticala pistei. Este o etapă în pregătirea practică a piloților”, a transmis Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Nu este singurul zbor de acest fel urmărit pe cerul Sibiului. Spre exemplu, în urmă cu doi ani, TS a relatat despre un caz asemănător, însă atunci avionul care dădea ture Sibiului era al companiei WizzAir.

Citește și VIDEO De două ore, un avion Wizz se învârte deasupra Sibiului: “tot aterizează și iar decolează“

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Somon local

Acum 5 luni

Asta e cea mai importanta stire din Sibiu in ultimii 450 de ani!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus