Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Un singur caz de COVID-19 a fost raportat în ultimele două zile de școală

Un singur caz de COVID-19 a fost raportat în ultimele două zile de școală

Un singur caz de infectare cu virusul SARS CoV-2 a fost raportat în ultimele două zile. Este vorba despre un elev de clasa a XII-a  testat pozitiv de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu. Cei 11 colegi de clasă ăți vor desfășura cursurile în on line.

Astăzi, 28 mai, nu a fost raportat niciun caz de îmbolnăvire COVID în unitățile de învățământ din județul Sibiu, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. În schimb, ieri, a fost raportat un caz la un elev din clasa a XII-a B, învățământ special, de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, 11 elevi din această clasă urmând să desfășoare orele în sistem online.

De la revenirea din vacanță (miercuri, 05.05.2021), un număr de 6 cadre didactice (2 au desfășurat ore față în față) și 5 preșcolari și elevi (2 dintre ei a participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.

Luni, 31 mai, în județul Sibiu un număr de 4.427 elevi (6,84%) vor desfășura orele în sistem online. Situația se poate schimba în urma incidenței ce va fi raportată duminică, 30.05.2021, de către D.S.P. Sibiu și Prefectura Sibiu.

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus