Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Moderate
Acum
32°C

Elevii sibieni și-au demonstrat creativitatea, la Sala Thalia

Elevii sibieni și-au demonstrat creativitatea, la Sala Thalia

Câteva zeci de copii din Sibiu, Argeș, Vâlcea și Dâmbovița au participat și anul acesta la proiectul „Suflet de copil... creativ”. Cu această ocazie, cei care au trecut pe la Sala Thalia săptămâna trecută au putut să admire câteva desene deosebite.

,,Suflet de copil... creativ" este un proiect educațional interjudețean, aflat la cea de-a VII-a ediție. Este dedicat elevilor din ciclul primar și are ca scop stimularea creativității, promovarea micilor talente și a oferi bucuria exprimării în culoare.

„Tendința naturală de a fi creativ este prezentă la copii. Provocarea noastră, ca dascăli este de a-i ajuta să-și mențină și să-și dezvolte acest potențial. ,,Suflet de copil …creativ” (proiect cu titlu generos în semnficații și trăiri) își propune stimularea creativității elevilor din ciclul primar, promovarea micilor talente, dar și exprimarea bucuriei prin forme și culoare. Prin propria creație, elevul intră în perimetrul artistic învățând ceva despre sine însuși, iar această învățare îi va permite să se înscrie într-o cultură reflexivă asupra sinelui și asupra lumii din care face parte”, este mesajul transmis de organizatori.

Anul acesta a fost doar cu participare indirectă, înscriindu-se la proiect elevi din școlile din Sibiu, Argeș, Vâlcea și Dâmbovița, iar expoziția s-a desfășurat la Sala Thalia. Expoziția a fost organizată de Colegiul Național „Octavian Goga”, din inițiativa prof. pentru învățământ primar Marcela Bratu, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus