Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Renovări exterioare la grădinița din Agârbiciu și investiții pentru întreținerea spațiilor verzi din comuna Axente Sever           

Renovări exterioare la grădinița din Agârbiciu și investiții pentru întreținerea spațiilor verzi din comuna Axente Sever           

După ce la începutul anului au fost finalizate lucrările de renovare interioară la grădinița din localitatea Agârbiciu, în această perioadă se derulează lucrările de renovare exterioară pentru respectivul imobil. Astfel, sunt înlocuite țiglele acoperișului și sunt realizate ample lucrări de reparații la exteriorul clădiri, care includ reparații la fațadă, refacerea tencuielii și vopsirea pereților exteriori.

Lucrările de renovare la exteriorul clădirii grădiniței din Agârbiciu sunt finanțate cu fonduri de la bugetul local, după ce, la sfârșitul lunii februarie 2021 au fost finalizate lucrările de renovare interioară, care au inclus montarea de parchet nou, modernizarea instalaţiei electrice, renovarea tavanelor din sălile de clasă, izolarea termică a clădirii, renovarea şi zugrăvirea pereţilor, înlocuirea uşilor, precum şi diferite alte reparaţii care se impuneau la clădirea respectivă.

Pe lângă aceste investiții, administrația publică locală din comuna Axente Sever a achiziționat și o freză cu braț mobil, care va fi atașată la tractorul performant care se află în dotarea Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Axente Sever, care va fi utilizată pentru întreținerea spațiilor verzi de pe raza comunei.

Nu în ultimul rând, a fost achiziționat și mobilier stradal nou, fiind vorba despre bănci care vor fi amplasate în cele mai circulate puncte ale comunei, precum și pe principalele străzi.

„Așa cum am spus încă de când am demarat toate lucrările la grădinița din Agârbiciu, după ce am finalizat renovarea interioară, acum ne ocupăm și de exteriorul clădirii. În special acoperișul trebuia înlocuit, însă am decis să realizăm o renovare completă dacă am planificat investiții importante pentru această grădiniță. În ceea ce privește amenajarea și mentenanța spațiilor verzi din comună, am achiziționat o freză cu braț mobil, care va fi foarte utilă pentru lucrările de întreținere a vegetației. De asemenea, am achiziționat și vom amplasa bănci noi în diferite locuri de pe domniul public, pentru că dorim să îi încurajăm pe locuitori să petreacă timpul în aer liber și să înfrumusețăm străzile din comuna noastră”, spune Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus