Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Scutul Pădurii: 1.000 de lei amendă pentru un bărbat prins cu lemn furat

Scutul Pădurii: 1.000 de lei amendă pentru un bărbat prins cu lemn furat

Un bărbat de 26 de ani din Gura Râului a fost amendat sâmbătă, după ce autoritățile au descoperit că transporta lemn furat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat în Gura Râului un localnic în vârstă de 26 de ani în timp ce transporta cu ajutorul unui tractor cantitatea de 4,44 metri cubi de material lemnos. Întrucât pe avizul de însoțire prezentat de către bărbat era specificată cantitatea de 5,036 mc de material lemnos, s-a conturat suspiciunea că persoana în cauză a efectuat transport multiplu de material lemnos în baza aceluiași aviz, transmit autoritățile.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de 4,44 mc material lemnos, esență fag, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Gura Râului.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eu

Acum 6 luni

Vaaaai....... ceva extraordinar! Bravoooooooo!!!! ..... lehamite cu așa știre!!!

Raspunde

Cristian Sibian

Acum 6 luni

Daca nu esti hotz de lemne,e surprinzatoare reactia ta. Acolo,pana sa apara Scutul Padurii,vuia drumul de camioane imense care carau lemn furat,TAF-uri,etc. Sa adaugam si dragii nostri austrieci de la Sebes si imaginea dezastrului e completa. Foarte bine ca se arata hotiile,ca se spune,ca se scrie...poate asa se ia atitudine impotriva furtului organizat. Nu sunt ecologist sunt un om care iubeste natura,padurea,muntele... Tu stii ca in Gura Riului nu exista gaz 'tras'???Sau ca la un moment dat erau vreo 10 gatere?
Raspunde

Valentina

Acum 6 luni

Cristina, daca tot vrei sa scrii ceva despre Gura Raului, mergi in localitate pe strada CONDUCTA de APA si numara indicatoarele rutiere.....si dupa faci o stire tare. (atentie la indicatorul pentru CANALUL MANECII A RAULUI CIBIN- vezi stop la iesirea din vadul raului)
Raspunde

BON

Acum 6 luni

Şi de confiscarea mijlocului de transport nu se spune nimic, sau nu mai e în vigoare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus