Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

0,85%, rată de pozitivare în Sibiu. Doar trei localități în care sunt mai mult de 10 cazuri active

0,85%, rată de pozitivare în Sibiu. Doar trei localități în care sunt mai mult de 10 cazuri active

Sibiu, Mediaș și Cisnădie  sunt localitățile din județ în care sunt mai mult de 10 cazuri active de COVID. În alte cinci sunt între 4 și 7 cazuri, iar în 34 nu există niciun caz activ. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au realizat 701 teste, dintre care doar șase au arătat prezența virusului SARS CoV-2, rezultând un procent de pozitivare de 0,85%, cel mai mic din ultimul an. Este a doua zi în ultimele două săptămâni în care nu a decedat nicio persoană în urma infectării cu noul coronavirus.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26467 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 6 de persoane).Până la data curentă au fost vindecate 21305 de persoane, iar 1040 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 74 de persoane, dintre care pe ATI 8 adulți.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 570 persoane aflate în carantină la domiciliuși un număr de 68 persoane în izolare la domiciliu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Andrei

Acum 2 ani

Domnule Bratu, toate aceste tabele arata extraordinar. Totusi, ati lasat deoparte cea mai importanta informatie cu privire la testare. Numarul de cicluri. Sa va explic de ce: Daca mostra luata de la un pacient contine un virus intreg, in 20 de cicluri testul se pozitiveaza. Daca mostra se pozitiveaza in 27-28 de cicluri inseamna ca NU contine virus intreg, ci doar bucati de virus, evident virus mort. Daca mostra nu se pozitiveaza dupa 30 de cicluri, sunt sanse slabe sa existe parti de virus. Cu cat se dubleaza mai mult materialul genetic, pana la urma, testul se pozitiveaza daca faci suficient de multe cicluri. Aceste informatii sunt explicate de mai multi medici specialisti in imunologie si microbiologie. Acum, procedura standard la testare era de peste 40 de cicluri, de obicei se faceau 45 chiar si 50 sau 55 in unele locuri (imens de multe, peste limitele normale), de unde si numarul mare de FALS pozitivi, respectiv cei asimptomatici. Acestia ieseau fals pozitiv desi erau sanatosi. S-a primit ordin la nivel mondial sa relaxeze dictatura si atunci au modificat standardul de nr. de cicluri. Noul standard este de 28 de cicluri. De aceea sunt mai putine cazuri, pentru ca nu mai sunt atatia FALS pozitivi. Asa se explica graba cu care slugile din conducerea tarii, au reusit sa "scada" miraculos numarul de "infectati" si au redeschis repede scolile, au relaxat cat au relaxat asteptand urmatoarele ordine de la stapanii lor. Toata aceasta pandemie se bazeaza pe niste cifre manipulabile. Verificati aceste informatii si va veti convinge ca sunt adevarate. Ascultati conferintele Dr. Sucharit Bhakdi, expert la nivel international, care explica foarte clar aceste lucruri, dar mai sunt si multi alti doctori care sustin aceste afirmatii. Verificati si va convingeti. Pana la urma, interesul nu este sa aflam si sa prezentam adevarul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus