Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Ce facem în weekend? Degustăm preparate mediteraneene și mergem la cinema

Ce facem în weekend? Degustăm preparate mediteraneene și mergem la cinema

Primul weekend din luna iunie aduce în oraș mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Mergem la cinema, vizionăm spectacole de teatru, degustăm fructe de mare și delicii turcești și participăm la ateliere creative.

Vineri, 4 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 18, sunteți așteptați la Cotton Pub, atmosfera fiind întreținută de DJ Cipi Hampu. Detalii despre eveniment găsiți aici

Începând de vineri și până duminică la Shopping City Sibiu se desfășoară Festivalul Mediteranean, un eveniment culinar dedicat Fructelor de Mare și dulciurilor turcești. Informații găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Suflet”, „Tom și Jerry”, „Cruella”, „Iubire, nunți și alte dezastre” sau „Mama” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 5 iunie

La ora 10:30 Asociația Creativ Act organizează un workshop de pictură pe pânză. Mai multe informații găsiți aici.

De la ora 18,  Teatrul Gong prezintă în premieră spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”. Detalii găsiți aici.

Tot de la ora 18, Mango Bar vă aștraptă la Blue Graden Tone. Rezervări puteți face la numărul de telefon 0752 273 525.

Duminică, 6 iunie

Ediția numărul 8 a Buonavista Duathlon Challenge - cea mai inedită competiție sportivă din Sibiu de îmbinare a alergării cu ciclismul, va avea loc duminică, de la ora 8:45. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19, la Fabrica de Cultură se joacă „Damen Vals”, un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu. Bilete găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus