Vineri,
21.01.2022
Partial Noros
Acum
-2°C

Sibian arestat pentru că și-a lovit soția și a obligat-o să facă sex

Sibian arestat pentru că și-a lovit soția și a obligat-o să facă sex

Un bărbat de 53 de ani din Agnita a fost reținut de poliție, după ce soția sa l-a reclamat pentru că a amenințat-o că o omoară și a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că, în cursul zilei de 31 mai, prin agresiuni fizice și amenințări, bărbatul ar fi determinat-o pe femeie să întrețină raporturi sexuale contrar voinței acesteia. De asemenea, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 1 iunie, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, prin lovituri repetate cu pumnii și picioarele, amenințând-o în același timp cu moartea. Victima s-a prezentat în aceeași zi, în jurul orei 15:30, la sediul Poliției Orașului Agnita. 

Astfel, în urma administrării probatoriului în cauză, cercetările penale au fost extinse cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, respectiv viol, iar la data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au aplicat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În urma propunerii formulate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus ieri aplicarea măsurii arestării preventive a persoanei în cauză pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus