Luni,
26.07.2021
Partial Noros
Acum
29°C

A plecat din spital, fără voia medicilor. Poliția l-a găsit la o stână

A plecat din spital, fără voia medicilor. Poliția l-a găsit la o stână

Bărbatul dat dispărut de familie după ce în urmă cu câteva zile a plecat de la Spitalul Județean, fără permisiunea medicilor, a fost găsit de poliție la o stână. 

Dumitru Ciucă a fost declarat dispărut, după ce în data de 3 iunie a plecat de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, fără a se mai întoarce acasă. După câteva zile a fost găsit însă la o stână din Cisnădie.

„În această dimineață, Ciucă Dumitru a fost depistat de polițiști pe DJ 106D, în zona orașului Cisnădie. În perioada în care a lipsit de la domiciliu s-a aflat la o stână. Nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Vă reamintim că în 5 iunie, o femeie a sesizat polițiștii sibieni cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 84 de ani a plecat voluntar din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu-Unitatea de Primiri Urgențe, fără a mai reveni la domiciliul său din comuna Racovița, sat Bradu-Ciocotici, județul Vâlcea. Bărbatul venise la spital pentru analize.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus