Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Doi sibieni din Copșa Mică, amendați cu 10 mii de lei. Nu au respectat carantina

Doi sibieni din Copșa Mică, amendați cu 10 mii de lei. Nu au respectat carantina

67 de polițiști au fost angrenați în ultimele 24 de ore în județ, în acțiuni cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Au fost verificate 428 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina.  De asemenea, au fost verificate 56 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 116 mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun. În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani și un bărbat în vârstă de 43 de ani, din orașul Copșa Mică, fiecare sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

DSVSA: amenzi de 11.200 de lei

Inspectorii DSVSA Sibiu au efectuat ieri 14 controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul a produselor alimentare. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11200 lei, pentru abateri de la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor de lucru, respectiv etichetarea  produselor alimentare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 4 luni

trebuie neaparat sa scrieti sibieni in sus, sibieni in jos, mai ales cand e vorba de judet? scrieti doi copseni sau doi oameni din copsa mica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus