Duminică,
13.06.2021
Innorat
Acum
16°C

Un tânăr născut în Ocna Sibiului își caută mama biologică. „Visez mereu la revederea noastră”

Un tânăr născut în Ocna Sibiului își caută mama biologică. „Visez mereu la revederea noastră”

Un tânăr în vârstă de 32 de ani își caută mama biologică, despre care nu mai știe nimic încă de când avea 17 ani. Acum este la rândul său părinte și se gândește tot mai des la cea care i-a dat viață și pe care vrea să o revadă. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”. Oricine cunoaște informații despre mama acestuia îl poate ajuta să-și îndeplinească visul.

Țopea Ioan Radu s-a născut în 12 decembrie 1988, în oraşul Ocna Sibiului, județul Sibiu. A crescut alături de mama sa până la 17 ani, atunci când ea a plecat din casa părintească și l-a lăsat pe Radu în urmă. De aproape un deceniu el încearcă să o regăsească și să se asigure că mama sa biologică e bine.

„De aproape 9 ani sunt în căutarea mamei mele care se numeşte ȚOPEA ELENA ILEANA. Am încercat să o caut și prin autorități, dar din păcate fără nici un rezultat. De tatăl meu nu știu absolut nimic, am crescut în casa bunicilor până la vârsta de 17 ani, când din cauza unor divergențe în familie, mama a plecat. Întâmplător am găsit această pagină unde am citit povestea multor familii care s-au regăsit. M-aș bucura enorm de mult dacă şi eu aş afla ceva despre mama mea. Acum, la rândul meu sunt și eu părinte, dorința de a-mi regăsi mama nu mi-a dat niciodată liniște, am nevoie atât de mult să știu unde este şi dacă este bine. Visez mereu revederea noastră, la cât de frumoasă o să fie ziua când o voi reîntâlni. Vă rog să distribuiți anunțul meu cu toții în speranța că o voi putea îmbrățișa curând”, este mesajul tânărului. 

Dacă aveți informații despre mama lui, puteți să le oferiți direct organizației „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”, pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus