Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Bolt ajunge în Sibiu. Transport, trotinete electrice și delivery

Bolt ajunge în Sibiu. Transport, trotinete electrice și delivery

Bolt este prima companie de ride-sharing ajunge în Sibiu, iar pentru a accesa serviciile companiei nu e nevoie decât de instalarea aplicației pe telefonul mobil. Sibiul este al 13-lea oraș în care aplicația devine activă, după Arad, lansare desfășurată în urmă cu o lună. ”Marcăm începutul sezonului estival cu lansarea principalului nostru serviciu în Sibiu, în contextul în care orașul își reia treptat activitatea culturală și socială, după un an dificil. Ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere atât pentru sibieni, cât și pentru turiștii care aleg să viziteze o capitală culturală europeană. Iar pentru a ajunge mai aproape de acest lucru, am respectat cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare, pentru a oferi servicii complete și sigure”, susține, Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, într-un comunicat de presă.

Ride-sharing sau ride-hailing sunt serviciile de călătorie ce pot fi accesate prin aplicații. Acestea conectează pasagerii și șoferii locali, care folosesc propriile mașini.  Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate și oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food. Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Aeroport- Piața Mare: 9,1 lei

Aplicația este deja activă pentru transporturi în Sibiu, iar un drum de la Aeroport până în Piața Mare prețul este de 9,1 lei. Acest preț este redus la jumătate de la 18,2 lei, diferența fiind acoperită către șofer de către companie. Un drum până la Cluj ajunge la 733 de lei într-o mașină cu trei locuri disponibile, iar până la București prețul călătoriei ajunge la peste 1100 de lei. 

Prețul curselor Bolt din Sibiu începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la car-sharing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Vizualizari: 5726

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Dragoș V-o Dă

Acum 4 luni

Putina atentie la taxarea aplicata. Aceasta difera in functie de cerere. Cu cat mai multa lume comanda curse in acel interval orar, cu atat se scumpeste tariful aplicat pe kilometru. Poti intra pe aplicatie sa vezi pretul cursei si peste 10 minute se coste mai mult.
Raspunde

John doe

Acum 4 luni

Ce se vor agita acum toti bronzatii, burtosii si ceafa lata de pe taxiuri :))) Sper ca Bolt sa ia cat mai multi clienti ai taximetristilor! Este nevoie de alti soferi cu alte masini si alta atitudine fata de client, nu animale de genul soferului care l-a dat jos pe un client pentru ca acel client s-a plans de manelele ascultate de sofer.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus