Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Niciun caz nou de COVID astăzi, în Sibiu. Dar sunt doi decedați, rezultați în urma verificărilor

Niciun caz nou de COVID astăzi, în Sibiu. Dar sunt doi decedați, rezultați în urma verificărilor

5 iulie 2020 este ultima dată când în județul Sibiu nu s-a înregistrat niciun caz nou de infectare cu SARS CoV-2. După aproape un an avem astăzi din nou o zi fără niciun caz nou. Între timp, în această perioadă, au decedat 997 de sibieni, s-au identificat 25.815 cazuri noi și s-au vindecat de COVID 20.870 de sibieni. Până în 5 iulie, anul trecut, erau descoperite 673 de cazuri noi de COVID în județ, existau 53 de decese și 502 sibieni erau deja vindecați.

În buletinul de astăzi, transmis de Instituția Prefectului, apar două persoane decedate, însă nu sunt de dată recentă. Persoanele trecute astăzi ca fiind decedate sunt sibieni care au decedat în alte județe și au fost introduși în sistem în urma controalelor efectuate de către direcțiile de sănătate publică. La nivelul județului Sibiu acestea s-au încheiat și au fost descoperite patru decese care nu au fost introduse în sistemul național.

Astăzi, la ora 08:00 erau spitalizate un număr de 40 de persoane, dintre care pe ATI 5 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 399 de teste.  Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 220 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 42 persoane în izolare la domiciliu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus