Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
21°C

Două amenzi de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Au plecat din Merghindeal, în Agnita

Două amenzi de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Au plecat din Merghindeal, în Agnita

Doi sibieni de 28 și 30 de ani din Merghindeal au fost amendați cu câte 2000 de lei fiecare pentru nerespectarea carantinei. Cei doi, un bărbat și o femeie au fost legitimați de polițiști în orașul Agnita, în ziua în care trebuiau să se afle la domiciliu, în carantină. Alți doi sibieni au primit avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

În total, în ultimele 24 de ore au fost verificate 473 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 39 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 188 de mijloace de transport, din care 10 mijloace de transport în comun.

 Tot ieri, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de 12 controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul a produselor alimentare din județul Sibiu. Nu au fost constatate neconformități.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus