Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Un sibian își caută tatăl care a dispărut de acasă de două zile. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Un sibian își caută tatăl care a dispărut de acasă de două zile. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 59 de ani care a plecat de acasă în urmă cu două zile și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Autoritățile au fost sesizate ieri de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 9 iunie, tatăl său, NISTOR DUMITRU, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Vurpăr, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. 

Semnalmente: ochi căprui, păr grizonat, scurt.

În momentul plecării, bărbatul purta o cămașă de culoare verde-închis cu carouri negre, o vestă din tercot de culoare gri, o pereche de pantaloni tip jeans de culoare neagră și o șapcă din material textil de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus