Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Ziua zero. Fără niciun caz nou, fără decese

Ziua zero. Fără niciun caz nou, fără decese

După un an și opt zile în Sibiu sunt două zile consecutive în care nu se semnalează niciun caz nou de infectare cu SARS CoV-2. Ultima dată când în județ erau zero cazuri noi în două zile consecutive a fost în 5 și 6 iunie 2020. În ultimele 24 de ore nu a survenit niciun deces ce putea fi asociat COVID, fiind, de asemenea, a doua zi consecutivă de acest fel.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26493 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21.398 de persoane, iar 1057 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 33 de persoane, dintre care pe ATI 5 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 95 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 155 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 22 persoane în izolare la domiciliu.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 1 lună

Unii dintre noi, destul de multi, au trait s-o vada si pe asta! Concluzia: s-a dat ordin sa se termine pandemia! Da-i cu tersele, cu vacantele, cu spectacolele s-om mai vedea! De cate ori sa va repet ca lumea e condusa de cativa baieti destepti?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus