Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Femeia găsită decedată într-un apartament din Mediaș nu avea urme de violență pe corp

Femeia găsită decedată într-un apartament din Mediaș nu avea urme de violență pe corp

O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsită decedată într-un apartament din Mediaș. Salvatorii au fost chemați la fața locului de proprietara care nu reușea să intre în contact cu femeia, de mai bine de 24 de ore.

Actualizare. Alerta a fost dată ieri, în jurul orei 18:35, de proprietara apartamentului, după ce chiriașa în vârstă de 51 de ani nu a răspuns nici la telefon, nici la ușa apartamentului. La adresa indicată, cu sprijinul pompierilor medieșeni, polițiștii au depistat persoana în cauză decedată într-una din camerele locuinței. Din primele verificări efectuate în prezența medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu nu au fost observate indicii sau leziuni din care să rezulte că femeia ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor care au condus la deces. De asemenea, la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul femeii.

Știre inițială. Detașamentul de Pompieri Mediaș din cadrul ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție, împreună cu un echipaj al Ambulanței, în municipiul Mediaș, strada 1 Decembrie, acolo unde o persoană încuiată într-un apartament nu răspundea. Pompierii au pătruns în locuință pe geamul aflat deschis, cu ajutorul scării culisabile, transmite slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. În interiorul locuinței a fost identificată o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, decedată.

Se apreciază că decesul a survenit cu multe ore înainte de sosirea echipajelor, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus