Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Încă o zi fără cazuri noi la Sibiu. Un pacient a decedat

Încă o zi fără cazuri noi la Sibiu. Un pacient a decedat

Numărul cazurilor noi rămâne neschimbat în județul nostru, întrucât nici astăzi nu au fost raportate cazuri de infectare cu COVID-19. Potrivit Prefecturii, însă, în ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou deces.

Opt persoane au fost declarate vindecate, în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu. De asemenea, în această dimineață, în secția COVID erau 26 de pacienți, dintre care cinci adulți pe Anestezie și Terapie Intensivă. Din păcate, un pacient a decedat. În ultima zi au fost efectuate 526 de teste, conform raportului transmis de Prefectura Sibiu. Nu a fost raportat nici un caz nou de infectare cu COVID-19.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26493 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21406 de persoane, iar 1058 persoane au decedat. 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 140 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 20 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103 - au fost preluate 32 de apeluri în ultima zi.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 36 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 125 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Mister

Acum 1 lună

testam putin bolnavi putini:)....
Raspunde

Munteanu

Acum 1 lună

Povesti ardelenesti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus