Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
18°C

VIDEO Te uită cum ninge în iunie: drumarii sibieni deszăpezesc pe ninsoare

VIDEO Te uită cum ninge în iunie: drumarii sibieni deszăpezesc pe ninsoare

Imagini rare pentru o lună de vară: reprezentanții Secției Drumuri Naționale Sibiu eliberează carosabilul de un strat de zăpadă care tocmai se așterne.

Imaginile au fost surprinse în timpul acțiunilor de deszăpezire a Transfăgărășanului, acțiuni începute în urmă cu mai bine de o lună și în cadrul cărora drumarii au avut de îndepărtat de îndepărtat și straturi de zăpadă cu o grosime de șase metri.

În cursul zilei de luni, 14 iunie 2021, însă, reprezentanții Secției Drumuri Naționale Sibiu au reluat lucrul în timp ce ninsoarea a început din nou să se aștearnă pe Transfăgărășan, în apropiere de Bâlea Lac.

Meteorologii spun că ninsori pe timp de vară în zona crestelor munților Făgăraș au mai fost înregistrate. ”Au mai fost astfel de ninsori și în alți ani. Da, tot în luna iunie s-au mai înregistrat ninsori în zona crestelor. Acum, alte căderi de zăpadă nu mai așteptăm: intrăm într-o perioadă de încălzire a vremii”, declară meteorologii sibieni pentru Turnul Sfatului.

Conform programărilor, deschiderea integrală a circulației pe DN 7C, Transfăgărășan, este programată pentru ziua de 1 iulie 2021.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6365

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus