Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiu: un deces nou, două vechi. Nici astăzi nu au fost raportate cazuri noi

Sibiu: un deces nou, două vechi. Nici astăzi nu au fost raportate cazuri noi

Nici un caz nou de infectare cu COVID-19 nu a fost raportat în ultimele 24 de ore, în județul nostru, potrivit celui mai recent raport transmis de Prefectura Sibiu.

În ultima zi, a fost înregistrat decesul unui pacient și cinci persoane au fost declarate vindecate. În aceeași perioadă de timp au fost efectuate 519 teste. Astăzi, la ora 8, erau internate 24 de persoane, dintre care patru adulți pe Terapie Intensivă.

Totodată, au fost raportate două decese anterioare intervalului mai sus menționat și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.493 de persoane, au fost vindecate 21411 de persoane, iar 1061 persoane au decedat.

 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare 130 persoane aflate în carantină la domiciliu și 16 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103 - în ultimele 24 de ore au fost preluate 25 de apeluri.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 39 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 122 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus