Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
27°C

Un sibian a deschis prima spălătorie auto ecologică din județ. „Se consumă aproximativ trei litri de apă pentru curățarea unei mașini”

Un sibian a deschis prima spălătorie auto ecologică din județ. „Se consumă aproximativ trei litri de apă pentru curățarea unei mașini”

Cosmin Căpățînă este sibianul care a pus bazele primei spălătorii auto ecologice din județul Sibiu, Green Wash. Ideea de curățare a mașinilor prin utilizarea aburilor sub presiune a venit din dorința de a proteja mediul și de a economisi timpul de deplasare până la spălătorie, oferindu-le astfel oamenilor oportunitatea de a-și curăța mașinile acasă.

„Ideea de a crea o spălătorie ecologică mobilă mi-a venit în anul 2018. Vedeam cât de mult timp petrec la cozile de la spălătorii și m-am gândit că trebuie să existe un serviciu prin care lumea să-și  poată curăța mașinile acasă”, a explicat Cosmin.

Deplasări gratuite la domiciliu în Sibiu și Șelimbăr

Echipa Green Wash oferă sibienilor servicii complete de curățare și igienizare direct la domiciliul acestora, fără a mai fi nevoie de deplasarea lor până la spălătorie. „Sunt persoane care au foarte puțin timp liber și, tocmai de aceea, m-am gândit să dezvolt acest concept”, detaliază inițiatorul afacerii.

Cosmin spune că unul dintre obiectivele principale ale Green Wash este grija pentru mediu, cantitatea de apă folosită fiind una redusă.

„Se consumă aproximativ trei litri de apă pentru curățarea unei mașini în interior și exterior, dintre care 60% se evaporă instant, iar diferența care rămâne pe mașină se șterge cu o lavetă de microfibră. Deplasările în Sibiu și Șelimbăr sunt gratis, oamenii plătesc doar costul pentru serviciul cerut”, adaugă Cosmin.

Servicii complete pentru mașinile sibienilor

Green Wash oferă o gamă variată de servicii pentru mașinile sibienilor. Spălarea cu aburi plus aplicarea de ceară lichidă pentru exterior, curățarea și igienizarea interiorului, igienizarea cu aburi a sistemului de ventilație sau curățarea motorului sunt o parte din serviciile oferite de singura spălătorie auto ecologică din oraș. Lista completă a serviciilor și a prețurilor o găsiți pe site-ul Green Wash.

„Cel mai căutat serviciu este pachetul de igienizare interior, acesta presupune aspirarea completă a interiorului mașinii, aburul uscat la 135 de grade trece peste interiorul mașinii și astfel se realizează procesul de igienizare”, mai spune Cosmin.

Programările se pot face la numărul de telefon 0747.270.299, pe pagina de facebook Green Wash, la adresa de mail contact@greenwashcj.com sau la sediul situat pe Strada Sibiului, nr 4-6, Șelimbăr. „Ne bucurăm că am reușit să ne facem o clientelă. În general, clienții care vin la noi pentru prima dată, revin și sunt mulțumiți de serviciile noastre”, concluzionează Cosmin.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus