Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Degustăm preparate oltenești și mergem în drumeție

Ce facem în weekend? Degustăm preparate oltenești și mergem în drumeție

În acest final de săptămână avem parte de mai multe activități de care ne putem bucura. Degustăm preparate oltenești, mergem la cinema, plecăm în drumeții, participăm la ateliere creative și mergem la un târg de produse handmade.

Vineri, 18 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

În acest weekend, în Muzeul Astra are loc festivalul de produse Hand Made Creative Buzz. Detalii despre eveniment găsiși aici.

De la ora 17, în Muzeul Astra se desfășoară un atelier de pictat mandale prin tehnica punctului. Atelierul se desfășoară tot în cadrul festivalului Creative Buzz.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Mortal Kombat”, „Iubire, Nunti & Alte Dezastre”, „Raya si Ultimul Dragon”, „Bodyguard-ul Nevestei Asasinului” sau „Godzilla vs. Kong” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 19 iunie

De la ora 10, sunteți invitați la o drumeție pe Via Transilvanica: de la Conacul Apafi la Castelul Bethlen. Informații găsiți aici.

Tot de la ora 10, la Muzeul Astra are loc prima ediție a evenimentului Joc și bucate oltenești. Informații suplimentare găsiți aici.

De la ora 16, Mango Bar vă invită să petreceți după amiaza alături de prieteni într-o atmosferă de vară. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 18, Teatrul Gong prezintă fabula muzicală „Vaca Rosalinda”. Detalii despre spectacol găsiți aici.

Duminică, 20 iunie

De la ora 11, asociația My Transilvania organizează un brunch în Rășinari. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Cea mai importantă expoziție de gravură europeană din România va fi deschisă începând de începând din acest weekend la Muzeul Brukenthal. Expoziția 3 secole Brukenthal, Arta europeană, 1500 – 1800, poate fi vizitată până în 31 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 2 ani

Stam in casa si ne uitam pe geam cum ploua
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus