Luni,
26.07.2021
Partial Noros
Acum
30°C

Încă un deces la un pacient infectat cu COVID-19 a fost înregistrat la Sibiu. Zero cazuri noi

Încă un deces la un pacient infectat cu COVID-19 a fost înregistrat la Sibiu. Zero cazuri noi

Nici o persoană nu a fost declarată infectată cu noul coronavirus sau vindecată de COVID-19, în ultimele 24 de ore. În schimb, a fost înregistrat un deces la un pacient infectat. În această dimineață, la ora 8, erau internați 20 de pacienți, iar dintre aceștia trei se aflau pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. În ultima zi s-au efectuat 661 de teste, conform raportului transmis de Prefectură.

Rata mortalității la Sibiu este ridicată în această perioadă, ajungând la un procent de 58,33% după cel mai recent deces, înregistrat ieri. Procentul ridicat, în ciuda numărului mic de decese raportat în ultimele săptămâni, se explică prin raportarea la cazurile noi, rata mortalității fiind procentul de persoane decedate din numărul total de teste pozitive. De asemenea, o parte din decese, aproximativ opt, au fost raportate după recalcularea deceselor COVID survenite pe întreaga perioadă a pandemiei.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26494 de persoane, au fost vindecate 21411 de persoane, iar 1062 persoane au decedat. 

 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 126 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 16 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103 - au fost preluate 21 de apeluri în ultimele 24 de ore. 

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 36 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 86 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus