Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
19°C

O nouă stradă din Sibiu devine cu sens unic începând de săptămâna viitoare

O nouă stradă din Sibiu devine cu sens unic începând de săptămâna viitoare

Primăria Sibiu anunță vineri, într-un comunicat de presă, că strada Lacul lui Binder va deveni cu sens unic începând de săptămâna viitoare, măsura fiind luată în pregătirea deschiderii noului obiectiv de agrement către publicului larg.

În acest sens, Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Sibiu a propus Comisiei de Circulație modificarea regimului de circulație pe strada Lacul lui Binder, din stradă în dublu sens în stradă cu sens unic.

”Comisia a avizat această propunere și, prin urmare, începând din 22 iunie pe strada Lacul lui Binder se va circula în sens unic, dinspre strada Țiglari spre strada Tractorului. Rugăm șoferii să circule cu atenție, respectând noua semnalizare rutieră pentru a evita evenimentele neplăcute din trafic”, au transmis reprezentanții municipalității.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1988

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus