Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Intrare din Calea Poplăcii în Muzeul Astra. Ciprian Ștefan: ”Ar fi o mare eroare de management ca eu să nu iau în considerare lucrul acesta”

Intrare din Calea Poplăcii în Muzeul Astra. Ciprian Ștefan: ”Ar fi o mare eroare de management ca eu să nu iau în considerare lucrul acesta”

În condițiile în care în această mini-vacanță de Rusalii Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a fost destinația favorită pentru mii și mii de turiști, iar parcările au devenit neîncăpătoare, directorul Muzeul Astra a lansat o provocare pentru sibieni:

”Petiție pentru o nouă intrare, la Muzeul ASTRA, din Calea Poplăcii!?”, a scris Ciprian Ștefan, alături câteva fotografii care ilustrează parcările supraaglomerate.

Ideea a fost popularizată pe rețelele sociale și se bucură de mare succes, peste 140 de sibieni arătându-și susținerea.

Pe de altă parte, ideea directorului Astra nu este tocmai noua, ea fiind deja în lucru de ceva vreme. Într-un interviu acordat ziarului Turnul Sfatului Ciprian Ștefan a explicat faptul că noua poartă de acces în muzeu ar însemna și utilizarea la maxim a noii centuri ocolitoare a orașului.

”În Calea Poplăcii ne gândim să construim la o intrare nouă în muzeu. Este un proiect strategic pentru noi. De ce spun asta? În viitor va veni centura ocolitoare a Sibiului, partea de sud, care va trece pe acolo. Indiferent de traseul final stabilit, noua centură va trece prin vecinătate. Mi s-ar părea o mare eroare de management ca eu să nu iau în considerare lucrul acesta și să nu prevăd o nouă poartă de acces, cu parcare, poate un sediu nou pentru colecțiile Franz Binder, spre exemplu, poate o mică cafenea pentru că spațiul îmbie la relaxare. Aș rata o mare oportunitate dacă nu m-aș gândi la asta. De aceea demarăm primele planuri în acest sens”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ciprian Ștefan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sofer-biciclist

Acum 1 an

Ideea e f buna. Poate asa se face si o pista pentru biciclete pana in Poplaca si dupa vreo 10 ani se va lega de cea din rasinari si prin 2040 avem o bucla in jurul padurii Dumbrava.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus