Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

Intrare din Calea Poplăcii în Muzeul Astra. Ciprian Ștefan: ”Ar fi o mare eroare de management ca eu să nu iau în considerare lucrul acesta”

Intrare din Calea Poplăcii în Muzeul Astra. Ciprian Ștefan: ”Ar fi o mare eroare de management ca eu să nu iau în considerare lucrul acesta”

În condițiile în care în această mini-vacanță de Rusalii Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a fost destinația favorită pentru mii și mii de turiști, iar parcările au devenit neîncăpătoare, directorul Muzeul Astra a lansat o provocare pentru sibieni:

”Petiție pentru o nouă intrare, la Muzeul ASTRA, din Calea Poplăcii!?”, a scris Ciprian Ștefan, alături câteva fotografii care ilustrează parcările supraaglomerate.

Ideea a fost popularizată pe rețelele sociale și se bucură de mare succes, peste 140 de sibieni arătându-și susținerea.

Pe de altă parte, ideea directorului Astra nu este tocmai noua, ea fiind deja în lucru de ceva vreme. Într-un interviu acordat ziarului Turnul Sfatului Ciprian Ștefan a explicat faptul că noua poartă de acces în muzeu ar însemna și utilizarea la maxim a noii centuri ocolitoare a orașului.

”În Calea Poplăcii ne gândim să construim la o intrare nouă în muzeu. Este un proiect strategic pentru noi. De ce spun asta? În viitor va veni centura ocolitoare a Sibiului, partea de sud, care va trece pe acolo. Indiferent de traseul final stabilit, noua centură va trece prin vecinătate. Mi s-ar părea o mare eroare de management ca eu să nu iau în considerare lucrul acesta și să nu prevăd o nouă poartă de acces, cu parcare, poate un sediu nou pentru colecțiile Franz Binder, spre exemplu, poate o mică cafenea pentru că spațiul îmbie la relaxare. Aș rata o mare oportunitate dacă nu m-aș gândi la asta. De aceea demarăm primele planuri în acest sens”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ciprian Ștefan.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sofer-biciclist

Acum 4 luni

Ideea e f buna. Poate asa se face si o pista pentru biciclete pana in Poplaca si dupa vreo 10 ani se va lega de cea din rasinari si prin 2040 avem o bucla in jurul padurii Dumbrava.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus