Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
15°C

Zero pe linie: niciun caz nou și niciun deces, la Sibiu

Zero pe linie: niciun caz nou și niciun deces, la Sibiu

Niciun caz nou de infectare cu COVID-19 nu a fost depistat în ultimele 24 de ore, în județul nostru. De asemenea, se menține numărul deceselor, iar un adult a fost scos de pe terapie intensivă, conform raportului transmis astăzi de Prefectura Sibiu.

În această dimineață, la ora 8, erau internați 13 pacienți, dintre care doi pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, în timp ce ieri la aceeași oră pe ATI erau trei adulți. În tot acest timp nu a fost raportat niciun deces nou și niciun caz nou de infectare. În ultimele 24 de ore s-au efectuat 295 de teste. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.499 de persoane, au fost vindecate 21423 de persoane, iar 1062 persoane au decedat. 

 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare 103 persoane aflate în carantină la domiciliu și 9 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103 - în ultima zi au fost preluate 21 de apeluri.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 36 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 101 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 1 lună

Normal! S-a dat ordin de sus sa se incheie pandemia! Din toamna se reia "stagiunea"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus