Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
28°C

Intervenție în miez de noapte la Hosman. Localnicii au sesizat la 112 prezența a doi urși

Intervenție în miez de noapte la Hosman. Localnicii au sesizat la 112 prezența a doi urși

Reprezentanții instituțiilor cu atribuții în domeniu intervin în noaptea de marți spre miercuri la Hosman, unde a fost sesizată de urgență prezența a doi urși în gospodăriile oamenilor.

Localnicii au observat prezența unui urs marți după-masă, acesta fiind atras de o anexă unde se aflau mai mulți stupi (foto). De asemenea, urme lăsat de urs au fost observate marți și pe unul dintre drumurile principale din localitate.

După lăsarea întunericului, urșii au revenit în Hosman. De această dată oamenii au observat două exemplare, o persoană sunând la 112 pentru a cere intervenția autorităților.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au confirmat pentru Turnul Sfatului că aproape de miezul nopții se află în desfășurare o intervenție în zona Hosman, în teren aflându-se o echipă mixtă formată din reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu.

Vom reveni cu detalii după finalizarea intervenției și centralizarea primelor date de la fața locului.

Vizualizari: 3186

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Siana Dodoaca

Acum 1 lună

Vrajeli ca sa anpuscati ursi! E evodent pentru cine are 2 neuronii ca daca intra an stup al antepa albinele si fugea mancand pamantul! Numai tine aceste minciuni!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus