Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FC Hermannstadt a avut primul antrenament din noul sezon. „Vom merge rapid în Liga1”

FC Hermannstadt a avut primul antrenament din noul sezon. „Vom merge rapid în Liga1”

Lotul FC Hermannstadt s-a reunit ieri după-masă, de la ora 18, pentru primul antrenament oficial în sezonul 2021-2022, sub comanda lui Marius Măldărășanu.

Cu această ocazie, au fost prezenți 23 de jucători, printre care șase tineri fotbaliști de la FCH 2 și alți doi de la Măgura Cisnădie. Saeed Issah, Baba Alhassan și Stanley Elbers au absentat, fiind învoiți, dar vor reintra săptămâna aceasta în programul normal al echipei.

,,Aceasta este situația. Suntem o echipă și vom merge rapid în Liga 1. O să se uite retrogradarea, care a fost o experiență negativă, dar din care am avut de învățat. Poate voi veți realiza mult mai mult, după ce ați trecut prin acest fapt. Câteodată, în fotbal, trebuie să faci un pas în spate, ca să faci doi în față.”, le-a transmis Marius Măldărășanu, antrenorul principal FCH, fotbaliștilor săi.

Portari: Ionuț Pop, Vlad Muțiu(nou), Bogdan Comăniciu (FCH2) Raul Băilă (Măgura Cisnădie)

Fundași: Ionuț Stoica, Fabrizio-Mihai Constantin(nou), Alexandru Vodă, Raul Opruț, Benjamin Hanzu (FCH2), Yanis Mustea(FCH2), Rareș Iaru (FCH2), Alexandru Mățel (nu a efectuat antrenamentul, fiind accidentat)

Mijlocași: Petrișor Petrescu, Călin Popescu, Alex Oroian, Lucian Buzan, Ionuț Năstăsie (nou), Loren Niță(FCH2), Alexandru Ban(Măgura Cisnădie)

Atacanți: Adrian Șter(FCH2), Valentin Buhăcianu(nou), Cosmin Bucuroiu(nou), Stjepan Plazonja (revenit după împrumutul la ASU Poli Timișoara)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

povesti nemuritoare!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus