Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Propunerile studenţilor pentru îmbunătăţirea transportului public din Sibiu

Propunerile studenţilor pentru îmbunătăţirea transportului public din Sibiu

La începutul acestui semestru, Tursib a iniţiat o campanie prin intermediul căreia, studenţii Facultătii de Ingineria Transporturilor şi a Traficului au fost invitaţi să facă o analiză a activităţii de transport public din Sibiu, iar la final au fost rugaţi să vină cu propuneri concrete de îmbunătăţire a acesteia.

Studenţii s-au dovedit a fi deschişi şi ne-au trimis proiecte cu ideile lor. Propunerile lor au fost analizate de către comisia organizată în cadrul Tursib, fiind desemnate două proiecte căştigătoare.

Propunerile participanţilor la campanie vor putea fi luate în calcul şi chiar implementate, ele având potenţialul de a aduce un plus de calitate serviciilor de transport public din Sibiu.

Autorii proiectelor declarate câştigătoare vor fi premiaţi de către Tursib cu cȃte un premiu în bani.

Le mulţumim tuturor studenţilor şi profesorilor care s-au implicat în campania noastră. Sperăm ca relaţia de colaborare între Tursib şi ULBS să se extindă şi la alte proiecte, iar locuitorii Sibiului să profite la maxim de beneficiile acesteia.

 

Vizualizari: 1203

Comentarii

1 comentarii

Nonick

Acum 5 luni

Pai si care sunt propunerile? Am citit un articol degeaba.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus