Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Guvernul a aprobat OUG privind coplata în sănătate. Cîțu: calitatea actului medical în sistemul public nu va scădea

Guvernul a aprobat OUG privind coplata în sănătate. Cîțu: calitatea actului medical în sistemul public nu va scădea

Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind coplata în sănătate, a declarat premierul Florin Cîţu, care a spus că nu va scădea calitatea actului medical în sistemul public.

"Ordonanţa de urgenţă privind coplata a trecut (în şedinţa de Guvern - n.r.) astăzi. (...) Nu are cum să scadă calitatea actului medical în sănătate, în sistemul public, acolo avem mult de muncă şi o să-l creştem în perioada următoare prin reformele pe care le facem împreună la Ministerul Sănătăţii", a declarat Florin Cîţu, joi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a fost întrebat ce s-a întâmplat cu proiectul de OUG privind coplata în sănătate şi dacă forma adoptată de în Guvern nu va conduce la scăderea calităţii actului medical în sistemul public de sănătate. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus