Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Pasajul subteran dintre strada Andrei Șaguna și bulevardul Victoriei, închis începând de mâine

Pasajul subteran dintre strada Andrei Șaguna și bulevardul Victoriei, închis începând de mâine

Pasajul pietonal care face legătura dintre str. Andrei Șaguna și bulevardul Victoriei se va închide traficului pietonal începând de mâine, 29 iunie, pentru a permite execuția lucrărilor de modernizare, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

În funcție de direcția de deplasare, rutele ocolitoare pe care pietonii le pot folosi sunt: Cazarma 90 – pasajul pietonal subteran Dumbrava și strada Andrei Șaguna, pe trecerile pentru pietoni.

Citește și Contract de jumătate de milion de euro pentru pasajul subteran Șaguna. Fodor: ”nu este o simplă cosmetizare”.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Luca

Acum 10 luni

Un pasaj (cu parcare desigur) subteran in zona , pentru AUTOTURISME ar fi un proiect prea mare pentru Primaria Sibiu , nu ?! Ce frumos ar fi ca toata zona sa fie o zona pietonala cu zona verde , etc ... Pasajul sa inceapa la blocul Turn si sa aiba iesire pe Sos Alba Iulia ... visuri care , cu un Primar gen Bolojan , s-ar putea realiza .

Raspunde

DB

Acum 10 luni

Pe ce interval? Ar fi un plus de informație daca spuneați și când se estimează că va fi dat în folosință

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus