Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Fotbal, tenis și ciclism la Șelimbăr. „Suntem siguri că Șelimbărul va da campioni”

Fotbal, tenis și ciclism la Șelimbăr. „Suntem siguri că Șelimbărul va da campioni”

Șelimbărul se bucură, de ieri, de un club sportiv comunal, în cadrul căruia vor activa nu doar secția de fotbal, dar și una de tenis și alta de ciclism.

Eugen Beza, antrenorul echipei de fotbal a Clubului Sportiv Comunal Șelimbăr, a fost prezentat luni jucătorilor, în prezența primarului comunei. „Ați dat dovadă de mult caracter, ați fost pentru noi niște eroi”, le-a transmis jucătorilor Marius Grecu, explicând că odată cu formarea echipei de fotbal, vor urma alte două secții sportive: tenis de câmp și ciclism.

„Începând de astăzi am dat start înființării clubului CSC Șelimbăr. Prima secție care va funcționa în cadrul acestui club este secția de fotbal. În cadrul ședinței Consiliului Local din această lună, clubul Viitorul Șelimbăr a cesionat locul în Liga a doua CSC 1599 Șelimbăr, motiv pentru care băieții vor juca în liga a doua sub noul nume. În perioada imediat următoare vom demara procedurile pentru înființarea celorlalte două secții: tenis de câmp și ciclism. Ne dorim cu toții continuitate și performanță. Suntem siguri că Șelimbărul va da campioni”, a spus primarul localității, Marius Grecu.

CSC 1599 Șelimbăr promovează viziunea administrației comunei de încurajare a sportului în rândul tinerilor și copiilor. ”Clubul va crește, va crește frumos. Totul pleacă de la organizare, de la infrastructură și pe această cale eu vreau să vă felicit pentru ceea ce ați realizat”, a transmis noul antrenor al echipei, Eugen Beza.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus