Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Robert Fotache: Am acceptat mandatul pentru echilibru și stabilitate

Robert Fotache: Am acceptat mandatul pentru echilibru și stabilitate

Contactat telefonic de reporterul Turnul Sfatului, Robert Fotache, cel care de mâine, 1 iulie, va fi noul manager interimar al Spitalului Clinic Județean Sibiu, spune că a acceptat acest mandat temporar, fiind conștient de nevoia instituției de echilibru și stabilitate pe termen scurt și mediu. Acesta își dorește ca experiența sa din ultimii cinci ani, în conducerea spitalului, ocupând funcția de director administrativ, să-l ajute în aceste momente pentru a realiza, mai departe, proiectele derulate în instituție, în acest moment și să răspundă așteptărilor și nevoilor pacienților.    

„Această numire mă onorează, dar mă și responsabilizează. Am acceptat acest mandat temporar conștientizând nevoia instituției de echilibru și stabilitate pe termen scurt și mediu și pentru că Spitalul Județean de Urgență are o misiune importantă pentru comunitate, pe care trebuie să o onorăm. Îmi doresc ca prin experiența pe care am acumulat-o până acum, activând timp de aproximativ 5 ani în conducerea Spitalului să pot contribui la realizarea proiectelor în derulare și de asemenea să reușim să răspundem așteptărilor și nevoilor pacienților. Sunt convins că în această misiune Consiliul Județean va fi în continuare același partener constant, care răspunde mereu pozitiv echipei de la conducerea Spitalului Județean”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Robert Fotache.

Vă reamintim că, în cursul zilei de astăzi, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au anunțat numirea lui Robert Fotache în funcția de manager interimar al Spitalului Județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Barnac

Acum 2 ani

Daniela Câmpean, încă o dată (s-a comentat de nenumărate ori) când vă saturati să mai numiți persoane cu funcții în PNL la conducerea spitalului, de data asta un vicepreședinte PNL, mâine veniți dumneavoastră la spital? Acest județ a ajuns o rușine (vezi Teleorman de Ardeal)
Raspunde

Miron Florea

Acum 2 ani

"director administrativ" nu e ala cu gradina, tevile, acoperisul si incalzirea? Acum se pricepe si la bolnavi, medicamente, strategii de dezvoltare?
Raspunde

Flo

Acum 2 ani

Din auzite se pare ca omul asta a tinut tot spitalul asta in spate in ultimii 3 ani. Managerii au fost doar de fatada.

Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

??? Dle Fotache, puneti-va macar o camasa! Lasati tricoul pentru ciclism...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus