Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Două noi grupe de copii la grădinița din Șelimbăr. ”Am identificat o soluție”

Două noi grupe de copii la grădinița din Șelimbăr. ”Am identificat o soluție”

Toți copiii cu vârsta de peste trei ani care au depus dosar la Grădinița cu Program Prelungit Șelimbăr vor avea un loc, a anunțat astăzi primarul comunei, Marius Grecu. ”În vederea soluționării rapide și favorabile a situației dosarelor celor 50 de copii, cu vârsta de peste  3 ani care au fost respinse la finalul etapei I, conform calendarului înscrierii în învățământul preșcolar 2021-2022, vă aducem la cunoștința faptul că am identificat o soluție în sensul înființării a două noi grupe cu program prelungit care vor include preșcolarii cu vârstă de peste 3 ani”, susține primarul într-un anunț publicat pe pagina de Facebook a localității.

Pentru copiii de sub trei ani, cei între 2 și 3 ani, se așteaptă finalizarea grădiniței care acum se construiește pe strada Doamna Stanca, anunță primarul comunei. ”În ceea ce privește situația copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani, precizăm faptul că aceștia vor fi înscriși la noua grădiniță care va avea sediul pe strada Doamna Stanca, în momentul finalizării și autorizării acesteia. Primăria Comunei Șelimbăr intenționează să dea în folosință grădinița de pe strada Doamna Stanca cât mai repede posibil, având o capacitate de peste 120 de locuri și de asemenea va demara lucrările pentru construirea unei alte grădinițe în cartierul Tineretului din Comuna Șelimbăr cu o capacitate de 150 de locuri și termen de finalizare în anul 2022. Totodată, menționăm faptul că Primăria Comunei Șelimbăr face demersuri pentru identificarea altor spații și terenuri care să poată fi  amenajate cu destinația de unitate de învățământ”, mai scrie în anunțul semnat de primarul Marius Grecu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1225

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus