Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

S-a deschis Oblio DISCOUNTER. Promoții speciale la inaugurarea magazinului

S-a deschis Oblio DISCOUNTER. Promoții speciale la inaugurarea magazinului

Zeci de sibieni au  fost prezenți astăzi la inaugurarea celui mai nou magazin din Sibiu: Oblio DISCOUNTER. Magazinul de tip cash%carry comercializează o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, congelate și băuturi la prețuri avantajoase, disponibile atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

„Astăzi am deschis magazinul Oblio DISCOUNTER, având misiunea de a oferi pieței sibiene mii de produse alimentare și ne-alimentare la prețuri avantajoase. Îi așteptăm să ne treacă pragul și să se bucure de ofertele speciale pe care le-am pregătit special pentru ei”, transmit reprezentanții Oblio.

În ziua deschiderii, Oblio DISCOUNTER a pregătit pentru clienții săi  mai multe oferte speciale. Oamenii se pot înscrie la o tombolă, în cadrul căreia pot câștiga produse în valoare de 150 de lei pe oră în 1 iulie, sau, săptămânal produse în valoare de 450 de lei, pe parcursul lunii iulie. De asemenea, fiecare client a primit astăzi un mic cadou oferit la ieșirea din magazin.

Oblio DISCOUNTER se adresează atât persoanelor fizice care vor să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri.

„Produsele pot fi cumpărate la bucată, sau la un preț special la multiplu de bucăți. Oblio DISCOUNTER se află la ieșirea din Sibiu spre Agnita, într-o zonă care permite accesul facil prin centura ocolitoare a Sibiului, din orice zonă din oraș sau din localitățile limitrofe. Parcarea din fața magazinului este gratuită”, transmit reprezentanții magazinului.

Oblio DISCOUNTER este situat pe str. Ștefan cel Mare, nr. 197A, lângă Fan Courier. Pentru detalii referitoare la noul magazin din Sibiu, puteți accesa pagina de Facebook Oblio Discounter.

Programul magazinului este de luni până vineri între orele 7-19 și sâmbătă între orele 8-14.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Dragos V-o Dă

Acum 10 luni

Cine, doamne, merge pana la sediul Fan Curier sa isi faca cumparaturile? Mai multi clienti aveau daca faceau in Daia
Raspunde

Vasile

Acum 10 luni

Amice, să nu îți miști fundul... Dacă se poate, sa îți aducă acasă. De aia ești tu looser și alții fac business.
Raspunde

Igor

Acum 10 luni

La Zacaria. Bandiții Sibiului.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus