Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

Peste 400 de sibieni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore cu Pfizer și Johnson&Johnson

Peste 400 de sibieni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore cu Pfizer și Johnson&Johnson

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 236.953 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 123.620 persoane cu prima doză de vaccin și 113.333 persoane cu cea de-a doua doză.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 438 de persoane împotriva Covid-19, 88 cu vaccin Johnson&Johnson și 350 cu vaccin Pfizer. În perioada 31.12.2020 - 01.07.2021 au fost raportate 73 cazuri de reacție adversă post-vaccinală în primele 15 minute de la administrarea serului imunizant, din care 53 pentru vaccinul produs de Pfizer, 6 pentru vaccinul produs de AstraZeneca, 13 pentru vaccinul produs de Johnson&Johnson și 1 pentru vaccinul produs de Moderna.

Autoritățile menționează faptul că vaccinarea este gratuită, voluntară și necondiționată. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 - Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

Distribuția administrărilor pe centre

Centru de vaccinare

Număr doze administrate

1. CENTRUL DE VACCINARE FIX C12 - COLEGIUL TEHNIC “A.T. LAURIAN” AGNITA (Pfizer)

0

2. CENTRUL DE VACCINARE FIX C17 - CENTRUL 3 - SHOPPING CITY ȘELIMBĂR (Pfizer, AstraZeneca, Johnson&Johnson)

44

3. CENTRUL DE VACCINARE FIX C10 - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 5 MEDIAȘ (Pfizer)

48

4. CENTRUL DE VACCINARE FIX C13 - LICEUL TEORETIC “GH. LAZĂR” AVRIG (Avrig)

10

5. CENTRUL DE VACCINARE FIX C14 - CASA DE CULTURĂ CISNĂDIE (Pfizer, Moderna)

18

6. CENTRUL DE VACCINARE FIX C15 - SALA DE SPORT DUMBRĂVENI (Pfizer)

18

7. CENTRUL DE VACCINARE FIX C16 - ȘCOALA GENERALĂ NR. 2 TĂLMACIU (Pfizer)

24

8. CENTRUL DE VACCINARE FIX C9 - SALA DE SPORT “OCTAVIAN ȘERBAN” MEDIAȘ (Pfizer)

24

9. CENTRUL P - SPITALUL MILITAR DE URGENȚĂ SIBIU (Pfizer)

36

10. DRIVE-THRU SIBIU – PARCARE PIAȚA TEATRULUI (Pfizer, Johnson&Johnson)

127

11. PLATFORMA INDUSTRIALĂ - CONTINENTAL ȘI REȚEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE, REGINA MARIA (Pfizer)

41

12. MEDICI DE FAMILIE (Johnson&Johnson)

48

 

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Andrei

Acum 2 luni

Va rog publicati comentariul. Sunt studii medicale ale unei echipe de medici de la Universitatea de Medicina din Washington: Cine a avut COVID a căpătat imunitate pe viață! În acest caz, vaccinarea este inutilă și riscantă. Explicația „morților subite”. Cine are interes să ascundă adevărul? „Dacă ați avut COVID, chiar și într-o formă ușoară, meritați să vă felicitați: este mai mult decât probabil că ați dobândit imunitate pe termen lung.” Cu aceste cuvinte începe o analiză publicată vineri, 2 iulie, pe site-ul său, de doctorul Joseph Mercola. În sprijinul acestei afirmații, el invocă un studiu din revista Nature, aparținând unei echipe de cercetători de la Washington University School of Medicine. Dovezile produse de cercetătorii din Washington sunt puternice și ele ar fi trebuit să stârnească un val de bucurie în toată lumea, care, de 18 luni trăiește într-o permanentă teroare (indusă). În mod straniu, însă, atât Centrul pentru Prevenirea și Combaterea Bolilor din Statele Unite (CDC), cât și alte autorități sanitare din lume au refuzat să vorbească despre descoperirile excepționale ale colegilor lor. Dimpotrivă, autoritățile continuă să-i încurajeze pe cei care au dobândit imunitatea pe cale naturală să se vaccineze, deși recunosc că este greu să te îmbolnăvești din nou dacă ai avut COVID. Principalul motiv al acestei atitudini, susține Mercola, este că, altminteri, ar intra în conflict cu obiectivul lor cel mai important: acela de a vaccina cât mai multă lume. Mai multe detalii pe activenews: https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Cine-a-avut-COVID-a-capatat-imunitate-pe-viata-In-acest-caz-vaccinarea-este-inutila-si-riscanta.-Explicatia-%E2%80%9Emortilor-subite-.-Cine-are-interes-sa-ascunda-adevarul-167750

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 luni

Ai mușcat la fake-ul ăla? Te-ai întrebat în ce nr. din Nature e publicat pretinsul articol, ai încercat să-l găsești?

Raspunde

Andrei

Acum 2 luni

Articolul este din 24 Mai 2021 si este exact unde indica link-ul. Dar de ce crezi ca este fake? Este un studiu medical, al unei prestigioase universitati din SUA. Nu a fost transmis de guWerner, pe posturile de DEZ-informare oficiala? Daca tu te informezi doar dintr-o singura sursa: guWerner, nu ma mir ca gandesti cum gandesti. Sau poate ai vreun motiv deosebit sa promovezi agenda oficiala. Bani de la guWerner, cumva? Sau poate asta iti este job-ul, sa sustii propaganda dictaturii?
Raspunde

Andrei

Acum 2 luni

Si inca ceva... Pe vremea vechilor comunisti, era INTERZIS orice post de radio sau ziar care nu erau OFICIALE. Cine asculta Europa Libera facea puscarie. Era INTERZIS sa ai orice alta parere decat cea OFICIALA. Faceai puscarie daca spuneai ceva ce nu era pro-partidul unic. Totul era trecut prin cenzura comunista. Este imposibil sa nu vedeti similitudinile intre ce se intampla atunci si ce fac noii comunisti (progresisti) acum. Orice informatie care nu este pe "linia partidului" este cenzurata pe retelele de socializare. Facebook, Tweeter, sa nu mai vorbim de Google, Amazon sau Apple. Orice opinie, studiu medical, cercetare este interzisa pe platformele mogulilor progresisti. Oare cat de credul poate fi omul sa accepte, sa se multumeasca doar cu "varianta oficiala" incat sa nu aiba curiozitatea sa afle si alte pareri, neoficiale. Oare cat de indoctrinat poate fi cineva, incat si atunci cand afla ca exista studii stiintifice care contrazic varianta oficiala, sa le respinga. Sa refuze orice informatie care vine din afara guWernului. Oameni buni, traim vremuri incredibile. Este un razboi informatic care se duce impotriva populatiei. Parerea mea este ca muti vor regreta amarnic credulitatea in informatiile si sfaturile guWernului. Multumesc pentru postarea comentariilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus