Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Accident rutier în Dumbrăveni. O tânără de 24 de ani a ajuns la spital

Accident rutier în Dumbrăveni. O tânără de 24 de ani a ajuns la spital

O tânără de 24 de ani a ajus la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier pe DN14 km.71+200m, în localitatea Dumbrăveni. Vinovat de producerea accidentului este un tănăr, tot de 24 de ani, care a pătruns pe contrasens unde a lovit o altă mașina.

Accidentul a avut loc în localitatea Dumnbrăveni. Potrivit polițiștilor, sunt implicate două autoturisme, iar din primele cercetări se pare ca un șofer de 24 de ani, din Agnita, care circula pe direcția Sighișoara - Mediaș ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un șofer de 53 de ani.

La fața locului a intervenit ISU Sibiu cu două echipaje SMURD. Îngrijiri a primit o tânără de 24 de ani, pasageră într-una dintre mașini. Aceasta a fost transportată la spitalul din Mediaș conștientă, cu dureri lombare.

Politiștii Biroului Rutier Mediaș continua cercetările.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus