Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Consiliul Județean transmite oficial că au fost montate indicatoarele rutiere la Porumbacu de Sus

Consiliul Județean transmite oficial că au fost montate indicatoarele rutiere la Porumbacu de Sus

În urma solicitării făcute de reporterii Turnul Sfatului reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au transmis un răspuns prin care confirmă montarea indicatoarelor rutiere la Porumbacu de Sus. Aceștia spun că montarea acestora făcea parte din Programul anual de lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene, aferent lunii iulie 2021.

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră înregistrată la CJ Sibiu cu nr.14516/2.07.2021, vă comunicăm faptul că în cursul zilei de vineri, 2.07.2021, o echipă a SC Drumuri și Poduri SA Sibiu s-a deplasat în localitatea Porumbacu de Jos și a înlocuit tablele indicatoare de la cele două intrări în localitate, acțiune inclusă în Programul anual de lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene, aferent lunii iulie 2021. Au fost montate două indicatoare de tip C 29- limitare de viteză 30 km/h și două indicatoare de tip C 18 – accesul interzis vehiculelor având masă mai mare de 3,5 tone”, au transmis aceștia.

De asemenea, în răspuns se mai menționează faptul că drumul județean 105 J a beneficiat anul acesta de lucrări de plombări, pe o lungime de aproximativ 10 km, între Porumbacu de Jos și ieșirea din Porumbacu de Sus (Glăjărie), respectiv între km 3+852 și 13+627, executate în a doua jumătate a lunii aprilie  2021 de către societatea de drumuri aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

Vă reamintim faptul că, de luni bune locuitorii din Porumbacu de Sus au făcut solicitări care vizau dispariția unor indicatoare rutiere de limitare a vitezei și restricționare a mașinilor de tonaj mare și încălcarea acestor reguli rutiere.

Citește și „FOTO Restricții nerespectate: Cum distrug mașinile de mare tonaj localitatea Porumbacu de Sus”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 2 ani

Cam jos montate indicatoarele. Pai daca la Porumbacu de Sus le-ati montat atat de jos, mi-e frica sa imi imaginez cum va fi la Porumbacu de Jos :) Lasand gluma deoparte, dupa cateva ploi o sa creasca vegetatia atat de mult incat o sa acopere unele dintre indicatoare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus