Luni,
20.09.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Vă trimiteți copilul la școală cu autobuzul? Tursib le cere părerea sibienilor

Vă trimiteți copilul la școală cu autobuzul? Tursib le cere părerea sibienilor

Compania de transport în comun a Sibiului, Tursib SA, a lansat un chestionar pe tema transportului şcolar dedicat părinților.

”Transportul școlar, reprezintă o măsură importantă pentru orice comunitate locală, având în vedere beneficiile pe care acesta le generează, pornind de la descongestionarea traficului la orele  de intrare respectiv de ieşire a elevilor de la şcoală şi până la faptul că utilizarea transportului public de către copii încurajează un comportament responsabil şi independent în rândul tinerei generaţii”, arată reprezentanții Tursib într-un anunț făcut public joi.

Ţinând cont de toate acestea, Primăria Municipiului Sibiu împreună cu Consiliul Local Sibiu, au în vedere demararea studiilor necesare introducerii transportului şcolar în municipiul Sibiu. Acesta urmează a fi executat de către operatorul de transport public local – Tursib.

”Ca atare, pentru a putea beneficia de informaţii cât mai corecte referitoare la nevoile de transport precum şi la zonele cu cea mai mare cerere în acest sens, se impune colectarea unor informaţii esenţiale de la potenţialii utilizatori ai acestui serviciu public. Colectarea acestor date se va face în primă fază prin intermediul unui chestionar, pe care îl propunem tuturor părinţilor cu copii înscrişi la unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Sibiu. Răspunsurile lor ne vor oferi informaţii despre disponibilitatea dânşior de a-şi lăsa copiii să utilizeze acest serviciu public, precum şi despre rutele cele mai solicitate”, mai arată Tursib.

Cine este interesat poate completa chestionarul la link-ul următor: https://tursib.ro/page/chestionar-trasee-elevi

Vizualizari: 1500

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Contra

Acum 2 luni

Vedeti-va de treaba! La ce snobi si infatuati sunt in orasul asta, autobuzele scolare n-o sa aiba niciun succes! Cum sa-si trimita copilul cu autobuzul cand ei au masina de 30 000 de euro?!
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 luni

Cine? Sibienii? Sunt prea multi snobi ca sa-si lase copilul sa mearga cu autobuzul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus