Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
20°C

Studenții ULBS de la Medicină, implicați în acțiunile anti-COVID, au primit câte o diplomă în semn de prețuire

Studenții ULBS de la Medicină, implicați în acțiunile anti-COVID, au primit câte o diplomă în semn de prețuire

Nu mai puțin de 213 studenți la medicină care au fost voluntari la acțiunile de limitare a efectelor Pandemiei Covid-19, au primit astăzi, 9 iulie, câte o diplomă, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Tinerii au fost voluntari în realizarea anchetelor epidemiologice, în activitățile de call-center, în secțiile COVID ale spitalelor sau în centrele de vaccinare.

La eveniment au luat parte rectorul ULBS, Sorin Radu, prorectorul Raluca Sassu, medicul Călin Cipăian, directorul medical al Spitalului Clinic Județean Sibiu, Col. Dr. Daniel Chelcea, Directorul Executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu, împreună cu Prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Crețu.  

 Sorin Radu, Rectorul Universității „Lucian Blaga” Sibiu

„Le mulțumim pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă, dar mai ales, le mulțumim pentru răspunsul prompt la strigătul nostru de ajutor! Sunt viitorii luptători din prima linie și nu putem decât să ne dorim ca această experiență să-i ajute în formarea lor ca și medici. Îi asigurăm de întreaga noastră considerație!”, au scris reprezentanții DSP Sibiu, pe pagina lor de facebook în semn de prețuire.

De asemenea, au fost felicitați de rectorul ULBS.

„Vă felicit pentru faptul că v-ați sacrificat timpul și poate chiar și unele note la examene, pentru a va pune în sprijinul comunității, într-o perioadă dificilă pentru noi toți”, a spus și Sorin Radu.

Col. Dr. Daniel Chelcea, Directorul Executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu

Mircea Crețu, prefectul Județului Sibiu

Dr. Călin Cipăian, directorul medical al Spitalului Clinic Județean Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus