Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cod galben de averse torenţiale şi vijelii. Avertizare meteo pentru județul Sibiu

Cod galben de averse torenţiale şi vijelii. Avertizare meteo pentru județul Sibiu

Meteorologii au emis joi o avertizare Cod galben de averse torenţiale, vijelii şi grindină în Sibiu și alte patru judeţe din centrul şi sud-vestul ţării, valabilă până vineri aproape de miezul nopţii.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în perioada 15 iulie, ora 14:00 - 16 iulie, ora 23:00, în Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi vestul Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi pe alocuri grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 25 - 40 litri/mp.

Judeţele atenţionate de meteorologi sunt: Mureş, Sibiu, Mehedinţi şi Gorj, în totalitate, iar judeţul Alba, doar parţial.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse şi în restul zonei montane. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis și o atenţionare Cod galben de caniculă şi disconfort termic, iar valul de căldură va persista şi local va fi caniculă, iar disconfortul termic ridicat.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus